Tilbage

Bæredygtige VVS-installationer

Hos Hovmand Energi er energioptimering og bæredygtige løsninger vores passion. Vi udfører energioptimering af boliger og private hjem såvel som virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner med at udskifte deres gammeldags VVS-installationer med nye, moderne og bæredygtige løsninger. Vælger du at bytte din forældede varmekilde ud med en bæredygtig VVS-løsning til din bolig, kan du spare helt op til 70% på din varmeregning. Ved udskiftning af et gammelt varmeanlæg, f.eks. fra oliefyr til varmepumpe er der tilmed økonomisk tilskud at hente.

Hovmand Energi er godkendt VE installatør hos Energistyrelsen. VE er en forkortelse for vedvarende energi som dækker over installation af energianlæg som bl.a. varmepumper. Hovmand Energi tilbyder et bredt udvalg af energirigtige og bæredygtige VVS-løsninger som:Spar op til 70% på din varmeregning med en varmepumpe

Vi installerer varmepumper i alle afskygninger – lige fra specialdesignede anlæg for store virksomheder og mindre opgaver hos private. Når du vælger en varmepumpe, går du fra fossilt brændstof til strøm, og det optimerer dine energiudgifter så meget, at du kan spare op til 70 % på din varmeregning.

Se vores forskellige varmepumper her.

Når flere energikilder bygges sammen, som varmepumpe i samspil med solvarmeanlæg, skal løsningen specialdesignes – fx i forhold til røropbygning, pumper, følere og styringer. Vores specialdesignede anlæg henvender sig til virksomheder, offentlige institutioner og den kræsne private køber. Her kan vi skræddersy lige præcis den løsning, der passer til dine behov.

Fx har vi designet en varmepumpeløsning for et vandværk, hvor grundvandspumperne udnytter energien fra grundvandet til at opvarme hele vandværket. Det er med andre ord løsninger på behov, der ikke kan stilles af standardiserede modeller.

Etablering af centralvarme og vandbåren gulvvarme

Hos Hovmand Energi kan vi hjælpe med at etablere energioptimeret centralvarme – både i et nybygget hus og som led i en større renovering af en ældre bygning. Det gælder både installation af radiatorer og etablering af vandbåren gulvvarme, der består af vandslanger under gulvet med varmt vand. Selvom installeringen af vandbåren gulvvarme er dyrere end installeringen af el-gulvvarme, så er det langt billigere i brug. Ved etablering af centralvarme skal hele løsningen designes, dimensioneres og reguleres. Som kunde hos Hovmand Energi får du det sort på hvidt, at al VVS-arbejdet er regnet igennem og dimensioneret korrekt.

Mere end 30 års erfaring med naturgasfyr

Naturgasfyret er et godt alternativ til dit gamle oliegasfyr. Hos Hovmand Energi har vi over 30 års erfaring med installation og service af naturgasfyr. Hvis ikke du har en god placering til en varmepumpe eller jord nok til jordvarme, så kan et naturgasfyr være den rette løsning for dig. Det eneste, naturgasfyret kræver, er, at du har adgang til gasnettet fra den vej, bygningen ligger på. Ulempen er, at naturgasfyret kører på fossilt brændstof – det er dog den mest miljøvenlige varmeløsning, der gør det.

Læs mere om installation af et naturgasfyr her.

VVS-tjek ved boligsalg og boligkøb

Hvis du er i gang med et boligsalg eller boligkøb, er det en god idé at få foretaget et VVS-tjek af din bolig. Uanset om du er sælger eller køber af en bolig, kan et dokumenteret VVS-eftersyn spare dig for uforudsete udgifter eller ubehagelige overraskelser i forbindelse med boligsalg eller -køb.

Et VVS-tjek er en grundig gennemgang af alle de eksisterende VVS-installationer og har til formål at sikre, at installationerne lever op til gældende love og krav. Det betyder helt enkelt, at VVS-installationerne i boligen tjekkes igennem af en professionel og autoriseret installatør.

Læs mere om VVS-tjek her.


Familiefirma med flair for grønne løsninger og faglig viden i topklasse

Hovmand Energi er en ung, men erfaren virksomhed, som tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor energioptimering og -effektivisering. Vi har en stor interesse for bæredygtighed og elsker at udvikle grønne løsninger.

Vi vil beskrive os selv som kvalitetsbevidste og vi sætter en dyd i at levere el- og vvsinstallationer i særklasse. Det er vigtigt for os at behandle alle vores kunder med respekt og at overholde vores aftaler og vores tidsfrister. Vi ønsker at gøre det nemt og overskueligt, for dig som kunde at træffe de rette beslutninger, når det kommer til at skulle optimere på energien. Vi sætter en ære i at levere helhedsløsningen, til gavn for både dig, din pengepung, din tid og din el- og varme regning.

Vi har et stort kompetencefelt ved, at vi har alle fagområder repræsenteret i Hovmand Energi. Det betyder, at det er vores egne medarbejdere der er med hele vejen gennem projektet. Vi ved at større boligprojekter hurtigt kan virke uoverskuelige og derfor vil der kun være én medarbejder der er tovholder hele vejen gennem dit projekt, og på den måde har du kun én kontaktperson. Til det praktiske arbejde er det vores egne topkvalificerede el- og vvsinstallatører, der står for dette.

Vores kontor er beliggende i Vanløse og herfra kører vi ud til vores kunder på hele Sjælland, Lolland og Falster.

Åbningstider og priser

Mandag til torsdag: kl. 07.00-17.00

Fredag: kl. 07.00-14.00

Hverdage indenfor åbningstider: Opstartsgebyr inkl. første time – 1618,75 kr. inkl. moms. Pr. efterfølgende time 785 inkl. moms.

Udkald i tidsperioden 17.00-24.00 i hverdagene: Udkaldstillæg inkl. første time – 3125 kr. inkl. moms. Pr. efterfølgende time 1243,75 kr. inkl. moms.

Lørdag, søndag og helligdage: Vagtudkald (Uden serviceaftale)

Udkaldstillæg inkl. første time – 3125 kr. inkl. moms. Pr. efterfølgende time – 1243,75 kr. inkl. moms.

Vagtudkald dækker: Arbejdsløn indtil 1 time ude hos kunden, kørsel- og administrationsudgifter er inklusiv i prisen. Herefter beregnes en timeløn på 1243,75 kr. inkl. moms. pr. påbegyndt time.