Tilbage

Udnyt solens energi med et solvarmeanlæg

Med solvarme, er det muligt at opvarme brugsvand og kan i øvrigt også bruges som supplerings varme til centralvarmen.
Et solvarmeanlæg opfanger og udnytter solens energi ved hjælp af solpaneler på ejendommens tag, I solfangeren omsættes solens energi til varme, som af en væske i rørene transporteres til lagertanken. Her overføres varmen til brugsvandet gennem en varmeveksler.

 

Solvarme – et energibesparende valg

Den store gevinst ved et solvarmeanlæg, henter man delvist på besparelsen i fyringssæsonen men også i høj grad uden for fyringssæsonen.

Da et korrekt dimensioneret solvarmeanlæg kan producere nok varme til at opretholde temperaturen på det varme brugsvand hele sommeren, er det muligt at slukke helt for sit varmeanlæg. Det resulterer i store besparelser, da varmeanlægget altid vil bruge unødvendig meget energi på at stå stand-by, klar til at varme brugsvand op når det er nødvendigt.

Kontakt os idag og spar penge med solvarme

Vil du energioptimere din bolig sammen med os og samtidigt være med til at sikre en grønnere fremtid, og samtidig spare penge, så er solvarme måske løsningen for dig. Vores lange erfaring med grønne energiløsninger til hjemmet, sikrer dig som kunde en sikker og effektiv montering af dit anlæg.

Invester i dit hjem og spar penge i fremtiden. Vi tilbyder også luft til vand varmepumper, luft-til-luft varmepumperjordvarmepumper, naturgasfyr og meget mere. Kontakt os idag på telefon 71747480 og få et tilbud på dit solvarmeanlæg. Vi løser typisk opgaver i Vanløse, Hvidovre og Rødovre men har også ofte løst opgaver længere nordpå i b.la. Hellerup, Charlottenlund og Holte.

Et solvarmeanlæg vil give dig muligheden for at kunne slukke helt for din varmekilde, uden for fyringssæsonen.Vi har sparet vores kunder:

  • 544 ton CO2
  • 913732 kWh Strøm
  • 973724 kWh Varme

Kontakt vores VVS installatør for en snak om solvarme

Kontakt