fbpx
Tilbage

Varmepumpeservice

Bestil varmepumpeservice her – det forlænger levetiden og optimerer anlæggets drift

Bestil service


Varmepumpeservice er et must

En varmepumpe er en stor investering, og den kan hurtigt blive dyrere end antaget, hvis ikke du husker at vedligeholde den jævnligt. Ved at vedligeholde din varmepumpe jævnligt forebygger du defekter og nedbrud, forlænger dens levetid og undgår dyre uforudsete udgifter og reparationsregninger til en tekniker.

Opretter du et tryghedsabonnement hos Hovmand Energi, er du sikker på at have en varmepumpe, der fungerer optimalt – hele året rundt.

En varmepumpe i topform

Trænger din varmepumpes filter til en udskiftning, eller er vandtrykket i varmeanlægget korrekt? Og får du det mest optimale – også økonomisk – ud af din varmepumpe? Har du en varmepumpe i hjemmet, skal du huske at få den tjekket, og det er et lovkrav at få foretaget et årligt eftersyn af en professionel tekniker.

Der er desværre mange, der glemmer dette, og det kan gå hen at blive en rigtig dyr omgang i reparationer og udskiftninger af dele. Derfor anbefaler vi, at man skriver sig op til et serviceabonnement eller sætter det i kalenderen fra år til år, så man er sikker på, at ens varmepumpe er i topform og kan levere varme og varmt vand til boligen.

En serviceaftale på vores varmepumpe service vil resultere i 25% rabat på hvert besøg i forhold til enkelte besøg.

Servicen er i top!

Hos Hovmand Energi brænder vi for grønne løsninger i hjemmet, og vi har specialiseret os i at installere og servicere varmepumper på hele Sjælland. Vi ønsker at hjælpe dig med at have en så nem og ubesværet varmeløsning som mulig, så du ikke skal bekymre dig om, om I har varmt vand i hanerne eller varme i hjemmet.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg som kunde, og at servicen lever helt op til dine forventninger. Du skal kunne stole på, at vi gør vores bedste for at forlænge din varmepumpes levetid og altid prøver at undgå de dyre efterregninger. Vores bedste reference er glade kunder, og dem ønsker vi at blive ved med at have.

læs mere

Serviceaftale til luft til vand-varmepumpe og jordvarmepumpe

Hos Hovmand Energi kan du blive fri for at huske servicen fra år til år ved at skrive dig op til et serviceabonnement.

Et serviceabonnement sikrer, at du har en serviceaftale hvert år de næste fem år frem, så du ikke glemmer det årlige eftersyn. Du bliver automatisk gjort opmærksom på, når det er ved at være tid til eftersynet, og herefter er det eneste, du skal sørge for, at være hjemme i det tidsrum, teknikeren kommer forbi, eller lægge en nøgle ud. Får du en fast serviceaftale hos os, får du desuden 25% rabat på hvert besøg.

Hvor tilbyder vi serviceeftersyn?

Hovmand Energi er beliggende i Vanløse på Sjælland, og det er også herfra, vi sender vores teknikere ud, når de skal foretage eftersyn eller reparation af din varmepumpe. Selvom vi holder til i Vanløse, tilbyder vi serviceaftaler på hele Sjælland.

Hvad koster en varmepumpe-serviceaftale?

Uanset hvilken type varmepumpe du har, tilbyder vi to typer serviceaftaler over fem år.

  • Tryghed Basic
  • Tryghed+

Begge serviceaftaler indeholder det lovpligtige eftersyn i alle fem år, udført af en af vores professionelle teknikere. Med i serviceaftalen Tryghed+ får du, udover det årlige eftersyn, også fri udkald i hele perioden. Har du været tilfreds med serviceaftalen, når de fem år er gået, opretter vi gerne en ny femårig aftale. På den måde er du sikker på at få det mest optimale ud af din varmepumpe og dens mange fordele i hele varmepumpens levetid.

Når vi laver servicetjek på en varmepumpe, er der flere mekaniske dele, der skal have et eftersyn, og det klarer vores dygtige teknikere. Hos Hovmand Energi indebærer eftersynet:

  • Kontrol af tryk og temperaturer
  • Aflæsning af driftsværdier
  • Regulering af styring hvis nødvendigt
  • Kontrol af vandtryk i varmeanlægget
  • Rensning af fordamper med specialmiddel
  • Kontrol og rensning af filter
  • Kontrol af trykekspansionsbeholder
  • Derudover vil du få tilsendt en servicerapport efter gennemsynet, så du kan se, hvad status er på din varmepumpe, og hvad vi eventuelt har udskiftet.


Ønsker du at booke et serviceeftersyn?

Har du spørgsmål til, hvad vores varmepumpeservice eller varmepumpeabonnement indebærer, eller priserne på disse, er du meget velkommen til at kontakte os på ☏ +45 71 74 74 80 eller ✉ info@hovmandenergi.dk

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og glæder os til at høre fra dig