Tilbage

Luft til vand varmepumpe service

Med en luft til vand varmepumpe medfølger rigtig mange fordele til husstanden. En enkelt ting man dog lige skal være opmærksom er den årlige varmepumpe service. Ifølge dansk lovgivning er en varmepumpe indeholdene af mere end 1 kg kølemiddel lovmæssig underlagt et obligatorisk årligt eftersyn. En velserviceret varmepumpe, er nøglen til en effektiv og mest mulig energibesparende drift.
Et årligt hovedeftersyn udføres som et forebyggende vedligeholdelses eftersyn, og minimerer risikoen for fejl på anlægget. Ved indgåelse af en serviceaftale vedrørende vores varmepumpe service, vil du automatisk blive gjort opmærksom på når det er tid til dit årlige eftersyn. Det eneste du skal sørge for, er at være hjemme, eller ligge en nøgle til serviceteknikeren.

En serviceaftale på vores varmepumpe service vil resultere i 25% rabat på hvert besøg i forhold til enkelte besøg.

Bestil serviceaftale

Priser fra 156,25,- kr. pr mdr. på varmepumpe service

Et varmepumpe eftersyn indebærer:

  • Kontrol af tryk og temperaturer
  • Aflæsning af driftsværdier
  • Regulering af styring hvis nødvendigt
  • Kontrol af vandtryk i varmeanlægget.
  • Rensning af fordamper med specialmiddel
  • kontrol/rensning af eventuelt snavs filter
  • Kontrol af trykekspansionsbeholder
Servicebesøget vil blive kogt ned til en servicerapport tilsendt pr. mail


Kontakt os og hør mere

Hos Hovmand Energi er vi fortalere for grønnere løsninger til hjemmet. Har du det ligelede sådan, og har fået investeret i en varmepumpe eller gasfyr, kommer vi med glæde forbi og klarer den årlige kontrol for dig.

Har du spørgsmål til hvad vores varmepumpe service indebærer, eller til vores service aftale, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 71747480 og høre nærmere. Vi udfører typisk arbejde i Vanløse, Rødovre og Hvidovre, men løser også ofte opgaver i b.la. Hellerup, Holte og Charlottenlund.


luft til vand varmepumpe service