Tilbage

Energirigtige elinstallationer

Få hjælp til energioptimering

Hos Hovmand Energi er energioptimering vores passion. Vi hjælper både private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner med energioptimering i form af bæredygtige elinstallationer. Vælger du at energioptimere dit hus, er det både godt for dig og miljøet. Når du skruer ned for energiforbruget i din bolig, sikrer du dig mange økonomiske besparelser og bliver samtidigt en del af den grønne udvikling. Du kan energioptimere din bolig på forskellige måder, bl.a. ved at opsætte solceller, udskifte din boligtavle eller ved intelligente bygningsinstallationer der gør det muligt for dig at overvåge dit elforbrug via energiovervågning. Alt sammen løsninger der sikrer dig grønne tal på bundlinjen.

Hovmand Energi er certificeret solcellemontør og godkendt VE installatør hos Energistyrelsen. Med denne godkendelse er Hovmand Energi blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som bl.a. varmepumper, solceller og solvarme. Dette er din garanti for, at vi leverer et produkt, der er i orden på alle parametre.Eksempler på energioptimering

Hos Hovmand Energi tilbyder vi bæredygtige elinstallationer som:

  • Solcelleanlæg
  • Solcelleanlæg kombineret med varmepumpe
  • Luft-luft varmepumpe
  • El-anlæg til varmepumper
  • Udskiftning af boligtavle
  • Energimåling
  • Intelligente bygningsinstallationer
  • El-tjek/el-eftersyn på andelsboliger og ejerlejligheder

Ekspert i solcelleanlæg

Vi laver solcelleanlæg fra A-Z – lige fra rådgivning og dimensionering af anlæg til den fulde entreprise, hvor vi står for at montere solcellepaneler på taget. Vi er i tæt samarbejde med vores leverandører, så vi altid kan sikre, at du som kunde får det helt rigtige solcelleanlæg til dine behov. Som udgangspunkt gør vi brug af tre forskellige produkter, der med sikkerhed lever op til den høje kvalitet, vi leverer til dig som kunde. Det er hhv. economy, performance og high end.

En bæredygtig løsning der kombinerer solcelleanlæg og varmepumpe

Hvis du overvejer at installere et solcelleanlæg, er det oplagt også at installere en varmepumpe i samme omgang. Hos Hovmand Energi kan vi skabe forbindelse mellem din varmepumpe og dit solcelleanlæg, så de arbejder sammen – på den måde kan du få den største effektivitet ud af dit solcelleanlæg.

Læs mere om varmepumper her.

Varmepumpen øger nemlig solcelleanlæggets virkningsgrad. Solcelleanlægget kommer i flere omdrejninger, så der er en overproduktion af energi, der kan lagres i din varmepumpe ved at hæve temperaturen i beholderen.

Læs mere om kombinationen af flere varmekilder her.

Dokumenteret el-tjek af autoriseret elektriker

Det er meget fornuftigt at få foretaget et el-tjek, hvis du enten er i gang med at købe eller sælge en bolig. Et dokumenteret el-eftersyn kan spare dig for uforudsete udgifter eller ubehagelige overraskelser i forbindelse med boligkøb eller -salg. Det har til formål at sikre, at installationerne lever op til de gældende love og krav.

Når du bestiller et el-tjek, kommer en af vores professionelle og autoriserede elektrikere forbi og laver en grundig gennemgang af alle de eksisterende elinstallationer i boligen. Vi måler bl.a. alle HPFI’Er, beskyttelsesledere og udligningsforbindelser i boligen, ligesom vi måler overgangsmodstanden på jordelektroderne og foretager isolationsmålinger. Derudover kontrollerer vi lavvoltinstallationer, brugsgenstande og foretager stikprøvekontrol af eks. stikkontakter.

 

Kontakt os om El

Familiefirma med stor passion for bæredygtighed og energioptimering

Hovmand Energi er en ung, men erfaren virksomhed, som tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor energioptimering og -effektivisering. Vi har en stor interesse for bæredygtighed og elsker at udvikle grønne løsninger.

Vi vil beskrive os selv som kvalitetsbevidste og vi sætter en dyd i at levere el- og vvsinstallationer i særklasse. Det er vigtigt for os at behandle alle vores kunder med respekt og at overholde vores aftaler og vores tidsfrister. Vi ønsker at gøre det nemt og overskueligt, for dig som kunde at træffe de rette beslutninger, når det kommer til at skulle optimere på energien. Vi sætter en ære i at levere helhedsløsninger, til gavn for både dig, din pengepung, din tid og din el- og varme regning.

Vi har et stort kompetencefelt ved, at vi har alle fagområder repræsenteret i Hovmand Energi. Det betyder, at det er vores egne medarbejdere der er med hele vejen gennem projektet. Vi ved at større boligprojekter hurtigt kan virke uoverskuelige og derfor vil der kun være én medarbejder der er tovholder hele vejen gennem dit projekt, og på den måde har du kun én kontaktperson. Til det praktiske arbejde er det vores egne topkvalificerede el- og vvsinstallatører, der står for dette.

Vores kontor er beliggende i Vanløse og herfra kører vi ud til vores kunder på hele Sjælland, Lolland og Falster.

Åbningstider og priser

Mandag til torsdag: kl. 07.00-17.00

Fredag: kl. 07.00-14.00

Hverdage indenfor åbningstider: Opstartsgebyr inkl. første time – 1618,75 kr. inkl. moms. Pr. efterfølgende time 785 inkl. moms.

Udkald i tidsperioden 17.00-24.00 i hverdagene: Udkaldstillæg inkl. første time – 3125 kr. inkl. moms. Pr. efterfølgende time 1243,75 kr. inkl. moms.

Lørdag, søndag og helligdage: Vagtudkald (Uden serviceaftale)

Udkaldstillæg inkl. første time – 3125 kr. inkl. moms. Pr. efterfølgende time – 1243,75 kr. inkl. moms.

Vagtudkald dækker: Arbejdsløn indtil 1 time ude hos kunden, kørsel- og administrationsudgifter er inklusiv i prisen. Herefter beregnes en timeløn på 1243,75 kr. inkl. moms. pr. påbegyndt time.