Tilbage

Nilan VGU 250

Udskiftning og installation

 Udskiftning af gammelt Nilan VGU 250 anlæg

Hos Hovmand Energi har vi flere års erfaring med udskiftning af gamle Nilan VGU-modeller til nye anlæg med effektiv, energibesparende varmegenvinding og udsugning, der både sikrer dig et bedre indeklima i din bolig og varmt brugsvand i vandhanen. 

En udskiftning af dit gamle anlæg kræver typisk en dags arbejde for to mand. Hovmand Energi ordner både el-, VVS- og ventilationsarbejde. Bagefter har du et helt nyt anlæg, der klar til at producere varmt vand i mange år frem.


Installation af nyt Nilan VGU 250

Overvejer du en mere miljøvenlig løsning til opvarmning af brugsvand i dit hjem, der samtidig kan reducere din varmeregning, er et udsugningsanlæg med varmegenvinding som Nilan VGU 250 et fornuftigt og bæredygtig valg. 

Hos Hovmand Energi rådgiver vi dig om den bedste løsning til netop dine behov. Vi sørger for både el-, VVS- og ventilationsarbejde i forbindelse med installationen af dit nye anlæg. 


Fordele ved Nilan VGU 250

 

  • Energibesparende – Anlægget bruger kun 1/3 af den energi en traditionel vandvarmer bruger.
  • Lavere varmeregning – Med sit lave energiforbrug og aktiv varmegenvinding kan du reducere din varmeregning betydeligt, når du får installeret et nyt anlæg. 
  • Bedre indeklima – Anlægget fjerner støvpartikler, fugt og lugt fra din bolig med sin udsugning. Det giver et sundt og behageligt indeklima. 
  • Bedre for miljøet – Et Nilan VGU 250 anlæg er et bæredygtigt alternativ til olie- og gasfyr.
  • Kan kombineres med solvarme – Du kan kombinere Nilan VGU 250 med solvarme og på den måde øge produktionen af varmt brugsvand.
  • Fradragsberettiget installation – En installation af Nilan VGU 250 er berettiget til håndværkerfradrag.

Hvorfor vælge Nilan VGU 250?

Du kan både reducere din varmeregning, forbedre indeklimaet og spare miljøet for unødig CO2-udledning, når du vælger at installere et Nilan VGU 250 med aktiv varmegenvinding i dit hjem. Og så er installationen ovenikøbet fradragsberettiget.  

Nilan VGU 250 er et udsugningsanlæg med aktiv varmegenvinding. Det betyder, at anlægget suger den varme og fugtige luft ud af din bolig og overfører den til en varmtvandsbeholder via en varmepumpe. På den måde bruger anlægget væsentligt mindre energi til produktion af nyt vand i forhold til en traditionel vandvarmer. Ved udsugning fjernes støvpartikler, fugt og lugt fra din bolig, og du får et sundt og behageligt indeklima samtidig med, at du får en lavere varmeregning.


Installation

Fra 44.995,- inkl. montage

Bestil fast tilbud

Service

155,- kr om måneden inkl. filterskift

Bestil service