Tilbage

Gasfyr hos en autoriseret gasmester

Hovmand Energi, har mere end 30 års erfaring med gas-arbejde, og har mere end 100 gaskedel-udskiftninger på cv’et.
Står du med overvejelser om at skifte det gamle gasfyr ud, med et nyt energi-effektivt gasfyr, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

 

Den samlede løsning – Nemt og sikkert

Vi er specialiseret på gasinstallationsområdet, og tilbyder forskellige løsninger afhængigt af vores kunders budget og behov.
Som din service- og energipartner sørger vi ikke blot for at anskaffe og installere nyt gasfyr, vi er også i stand til at rådgive, så du får den helt rette løsning, der er tilpasset dit hjem eller din virksomhed.

Vi udfører alle former for service og eftersyn på dit nye, eller eksisterende gasfyr efter pågældende lovkrav og producentens anbefalinger.

Bestil et uforpligtende tilbud på udskiftning af dit gamle gasfyr. Udfyld blot vores kontaktformular og vi kontakter dig med en stærk løsning.

Vi leverer 5 års garanti på alle vores kedler – samt 10 års garanti på veksleren på udvalgte produkterTilskud og fradrag

Med et nyt gasfyr, er du berettiget et energitilskud fra et energiselskab, samt et servicefradrag på 12.000,- pr. beboer i ejendommen. Vi sørger for al ansøgning samt dokumentation til dette. Du kan læse mere om energitilskud og fradrag her

Besparelsen betaler dit anlæg!

  • Forbedret effektivitet og teknologi fører til lavere omkostninger og større miljøvenlighed!
  • Nye gasfyr holder længere og har færre udgifter til reparation og vedligeholdelse!
  • I de fleste tilfælde vil besparelserne betale investeringen i et nyt gasfyr tilbage over en periode på 5-10 år!

5 – Stjernet Trustpilot anmeldelse 17.02.18 – Mikkel Damgaard, 2920 Charlottenlund

Yderst kompetent firma – Dygtige, vidende og engagerede medarbejdere med højt kompetenceniveau. Vi fik installeret nyt gasfyr der blev monteret til tiden og med en visuel pæn løsning med pæn rørføring mv. Vi kan helt klart anbefale Hovmand Energi.