Tilbage

Nyt gasfyr hos en autoriseret gasmester

Hovmand Energi, har mere end 30 års erfaring med gas-arbejde og opsætning af nyt gasfyr, og har sammenlagt mere end 100 gaskedel-udskiftninger på cv’et.
Står du med overvejelser om at skifte det gamle ud, med et energi-effektivt og nyt gasfyr, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

 

Den samlede løsning –  Få nemt og sikkert nyt gasfyr

Vi er specialister inden for energibesparelse ved brug af varmepumper og gasfyr. Gasfyr har længe været en af vores kompetanceområder og vi tilbyder forskellige løsninger afhængigt af vores kunders budget og behov.
Som din service- og energipartner sørger vi ikke blot for at anskaffe og installere nyt gasfyr, vi er også i stand til at rådgive, så du får den helt rette løsning, der er tilpasset dit hjem eller din virksomhed.

Vi udfører alle former for gasservice og eftersyn på et enten eksisterende eller nyt gasfyr og efter pågældende lovkrav og producentens anbefalinger.

Kontakt os angående dit nye gasfyr

Vi vil gerne være med til at skabe en grønnere fremtid og håber du vil det samme. Som en rigtig god bonus, kan du samtidig spare en masse penge ved at investere i nogle af de grønne energiløsninger, som vi de sidste mange år har brugt på at dygtiggøre os indenfor. Vores kompetenceområde omfatter ikke kun gasfyr, men tæller også løsninger indenfor  solvarmejordvarme, luft til vand varmepumper og meget mere.

Har du spørgsmål til hvad vi kan gøre for dig er du altid velkommen til at ringe til os på 71747480 eller via vores kontaktformular. Vi arbejder typisk i Vanløse, Hvidovre, Valby og på Frederiksberg, men løser også opgaver i resten af København og omegn.

Vi leverer 5 års garanti på alle vores kedler – samt 10 års garanti på veksleren på udvalgte produkterTilskud og fradrag

Med et nyt gasfyr, er du berettiget et energitilskud fra et energiselskab, samt et servicefradrag på 12.000,- pr. beboer i ejendommen. Vi sørger for al ansøgning samt dokumentation til dette. Du kan læse mere om energitilskud og fradrag her.

Besparelsen betaler dit anlæg!

  • Forbedret effektivitet og teknologi fører til lavere omkostninger og større miljøvenlighed!
  • Nye gasfyr holder længere og har færre udgifter til reparation og vedligeholdelse!
  • I de fleste tilfælde vil besparelserne betale investeringen i et nyt gasfyr tilbage over en periode på 5-10 år!

5 – Stjernet Trustpilot anmeldelse 17.02.18 – Mikkel Damgaard, 2920 Charlottenlund

Yderst kompetent firma – Dygtige, vidende og engagerede medarbejdere med højt kompetenceniveau. Vi fik installeret nyt gasfyr der blev monteret til tiden og med en visuel pæn løsning med pæn rørføring mv. Vi kan helt klart anbefale Hovmand Energi.