Tilbage

Invester i et kvalitetsorienteret solcelleanlæg

Hos Hovmand Energi er vi eksperter på området og for at opnå den bedste kvalitet på markedet er vi i et tæt samarbejde med leverandøren så vi altid kan sikre at du som kunde får de helt rigtige produkter til netop din løsning.

Som udgangspunkt bruger vi tre produkter som vi ved kan stå indenfor de kvaliteter som ønsker at levere til dig som kunde.

  • Economy
  • Performance
  • High-End

Hos Hovmand Energi er vi certificeret solcellemontør og godkendt hos Energistyrelsen. Vi benytter udelukkende egne montører og installatører samt faste samarbejdspartnere.

Hvis du ønsker at en af vores installatører kommer ud og besigtiger din opgave, er du velkommen til at udfylde formularen nederst på siden. Vi  kontakter dig herefter. Har du flere spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon.


Størrelse, placering, batterilager, regler & lovgivning?

Der er et hav af ting man skal være opmærksom på, når det kommer til at skulle realisere et solcelleanlæg.
En forkert dimensionering og udførsel, kan resultere i en lav strømproduktion og dermed en lavere tilbagebetalings tid.

Optimal udbytte – Vi tænker mere end bare solceller i processen..

Hvorfor ikke tænke bygherrens situation med ind i dimensioneringen af anlægget? Det er der desværre mange firmaer der ikke gør, og kunden ender i sidste ende med for meget overskydende strøm, som bliver solgt til nettet til en virkelig lav pris.
Ved at analysere husets forbrugsmønster, varmekilde og et eventuelt batterilager, vil du som kunde opnå størst udbytte af dit anlæg, og derved en lavere tilbagebetalings tid.


Vi har sparet vores kunder

  • 544 ton CO2
  • 913732 kWh Strøm
  • 973724 kWh Varme


Stik mig et tilbud!

Klik her

Klar til den grønne omstilling?

Se vores cases