fbpx
Tilbage

VVS-tjek i København og Vanløse

Hvad er et VVS-tjek?

Et VVS-tjek er en grundig gennemgang af alle dine eksisterende VVS-installationer og har til formål at sikre, at dine installationer lever op til de gældende krav og love.

Skal du sælge din bolig eller købe ny, er det fornuftigt at få foretaget et VVS-tjek af din bolig, hvor dine VVS-installationer tjekkes efter af en professionel og autoriseret installatør.

Et dokumenteret VVS-eftersyn kan spare både dig, som sælger, og køberen af din bolig for uforudsete udgifter eller ubehagelige overraskelser i forbindelse med boligsalg.

Hvordan foregår et VVS-tjek? 

Hovmand Energi tilbyder professionelle og autoriserede VVS-tjek til boligejere i København og Vanløse. Under VVS-eftersynet gennemgår vi dine installationer én efter én, hvorefter vi udarbejder en rapport på baggrund af de observationer og målinger, vi gør os under VVS-tjekket.

Såfremt vi opdager, at der i din bolig findes installationer, der ikke lever op til den gældende lovgivning, rådgiver vi om, hvordan disse installationer kan udbedres, så de lever op til de eksisterende krav.

Vi giver også gerne gode råd og forslag til, hvordan VVS-installationerne kan udskiftes med nyere apparater, der tager højde for miljø, energiniveau m.m.

læs mere


Hvad tjekkes efter?

Når du bestiller et VVS-tjek hos Hovmand Energi, indbefatter dette et eftersyn af alle dine VVS-apparater og installationer – fra rum til rum. Vi begynder eks. i badeværelset, hvor vi gennemgår gulvafløb og afløb i evt. brusekabine/karbad, lige som vi gennemgår faldstamme og rørinstallationer.

Vi efterser ligeledes armaturer i både håndvask og bad. Herefter bevæger vi os videre til eks. køkkenet, hvor vi tjekker afløbet og diverse armaturer. Er køkkenet udstyret med en opvaskemaskine, tjekker vi både denne og tilkoblinger samt rørinstallationer. Derefter går vi til eks. bryggers eller vaskerum, hvor vi tjekker vaskemaskiner, eventuelle armaturer og afløb. Foruden installationerne i boligens rum, tjekker vi også faldstamme, stigeledninger og andre VVS-installationer, der måtte være i boligen.

Ud over kontrol og eftertjek af VVS-installationerne måler vi også brugsvandstemperaturen. Dette gøres for at kontrollere, at temperaturen er optimal. Den optimale temperatur ligger på 55 °C, da vandet ved denne temperatur er varmt nok til at slå legionella-bakterier ihjel. I flere tilfælde ser vi dog, at temperaturen er endnu højere end dette.

Når Hovmand Energi foretager VVS-tjek, gennemgår vi disse efter DS439 Norm for vandinstallationer samt DS432 Norm for afløbsinstallationer. Således sikrer vi os, at vand- og afløbsinstallationerne lever op til den gældende lovgivning.

Vi oplever i mange tilfælde, at installationer er lavet i uoverensstemmelse med lovgivningen, og dette kan desværre udløse konflikter mellem køber og sælger i forbindelse med boligsalg, idet det kan være vanskeligt at nå til enighed om, hvem der har ansvaret for at udbedre installationen.

Derfor er det en god idé at opdage eventuelle problemer i tide, så I herefter kan indlede en dialog og nå til enighed om, hvem der skal udbedre dem.


De rigtige til opgaven

Vælger du Hovmand Energi til at udføre VVS-tjek af din bolig, vælger du den rette fagmand til opgaven. Vi er VE-certificeret og VE-godkendt af bl.a. Energistyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen. Du får en kompetent, professionel og autoriseret VVS og El installatør til opgaven og er dermed i sikre hænder.

Hos os er det afgørende, at vores kunder får en respektfuld behandling, høj service og svar på alle spørgsmål – både før, under og efter eftersynet. Hvis du har spørgsmål til os, skal du derfor blot kontakte os.

Bestil VVS-tjek

Er du bosat i København eller Vanløse og ønsker at bestille et VVS-tjek, skal du blot udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil kontakte dig omkring detaljer og aftale om eftersyn. Når du udfylder kontaktformularen, skal du tage stilling til, hvilke områder og installationer du ønsker at få tjekket efter.

Det er ikke kun VVS-tjekket, der er relevant i forbindelse med boligsalg; også el-tjek og eftersyn af varmekilde er absolut relevant. Hovmand Energi kan hjælpe dig med eftertjek, uanset om det gælder el, VVS, varmepumpe eller gasfyr.

Uddyb i beskrivelsen, hvilke områder du ønsker hjælp til, og nævn også gerne, hvis der er noget, vi skal være ekstra opmærksomme på.

Vi udfører VVS-eftersyn på boliger på op til 150 kvadratmeter, og prisen for vores VVS-tjek ligger på 995 kr. Det er muligt at tilkøbe billeddokumentation og rapport for 495 kr. Priserne er inkl. 25% moms.

Bestil VVS tjek