fbpx
Tilbage

Bosch Varmepumpe

En energieffektiv løsning

Hos Hovmand Energi har vi specialiseret os i en af fremtidens varmekilde, nemlig varmepumper. Vores ekspertise inden for varmepumper dækker både luft/luft-varmepumper og luft/vand-varmepumper.

En varmepumpe kan være en yderst rentabel investering, når eksempelvis et ældre oliefyr har udtjent sin værnepligt. Vælger du at erstatte det gamle oliefyr med en luft/vand-varmepumpe, er det faktisk muligt at spare helt op til 50-60 % på dine varmeudgifter.

Det svarer til en besparelse på omkring 15.000 kr. om året i et almindeligt parcelhus på omkring 150 m2. Varmepumpen er på den måde en energieffektiv løsning for både din pengepung og for miljøet.

Bosch varmepumpe luft til vand

Vi har indgået et tæt samarbejde med Bosch i forhold til levering, installering og service på luft/vand-varmepumper.

Dette skyldes, at Bosch, som en af de få på markedet, efterlever de kvalitetskrav, vi stiller til vores produkter og services.


Bosch specialist

Med en luft/vand-varmepumpe fra Bosch, får du en yderst energieffektiv varmepumpe med en ude- og indedel. Udedelen optager varmeenergien fra den ydre luft helt ned til -20 grader. Indedelen omdanner denne varmeenergi til opvarmning af brugsvand, som cirkuleres rundt i husets radiatorsystem.

Falder den ydre temperatur til under -20 grader, er I stadig sikret varme og varmt vand i huset, da el-legemet blot slår til. Det giver tryghed og stabilitet i hverdagen.

Installationsarbejde og varmepumpe service

Hovmand Energi består af et stærkt og kompetent team af professionelle energiinstallatører, der kan hjælpe dig med at montere og installere luft/vand-varmepumper i alle slags bygninger. For at du får det bedste ud af din nye varmepumpe, er det en god idé at søge råd og ekspertise hos en professionel, der kan foretage de rette dimensioneringer af varmepumpen. På den måde sikres du, at hjemmet opretholder en stabil indetemperatur på omkring 20-22 grader.

Hovmand Energi tilbyder også varmepumpeservice startende fra 156,25 kr. måned. En varmepumpe er nemlig lovmæssigt underlagt et årligt eftersyn. Med en serviceaftale forebygger du også fejl og skader på varmeanlægget, således at din varmepumpe altid præsterer optimalt.

For pris på varmepumper samt installationsarbejde og service, er du altid velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud her.

Book varmepumpe konsultation

Interesseret? Prøv at læse en af vores Bosch varmepumpe cases

læs mere