Tilbage

Luft til vand varmepumpe

 

Certificeret varmepumpe installatør af

 

 


Tryghed 365 dage om året

Vi tilbyder helhedsløsningen med fokus på kvalitet når det kommer til vores varmepumpeinstallationer.
Det sikrer os glade kunder, og en lang levetid på vores installerede anlæg. Bestil et uforpligtende tilbud, og vi vil kontakte dig med henblik på en snak omkring dine muligheder, og eventuelt en dag for besigtigelse på din adresse.
Bestil tilbud

Luft til vand varmepumpe  Fremtidens varmekilde

En luft til vand varmepumpe udnytter energien fra udeluften via en udedel, til produktion af varmt vand til både centralvarme og brugsvand. Med en luft til vand varmepumpe er man sikret sig en god økonomisk og energivenlig varmekilde. Varmepumpen bruger elektricitet til drift af kompressor, kondensator, pumper og andre komponenter som tilsammen udgør en billig, fremtidssikker og miljørigtig måde at opvarme din bolig og dit brugsvand på.

For at sikre sig at man investerer i en varmepumpe, som har en god SCOP værdi, og dermed kan levere mest mulig varme pr. tilført kWh el, er det en god idé at sikre sig at varmepumpen kan findes på varmepumpelisten på spar energi.

Renovering eller nybyg?

En luft til vand varmepumpe er ikke noget man bare kan montere i alle slags bygninger, altså ikke hvis man vil have et funktionsdygtigt anlæg, med mulighed for at kunne opretholde en indetemperatur på 21-22 grader ved -7 grader ude.

Det er vigtigt at tage højde for bygningens varmetab, altså hvor meget energi der går tabt ud igennem klimaskærmen grundet eventuelle gamle vinduer, manglende isolering i vægge og på loft, og bygningens generelle konstruktion. En luft til vand varmepumpe leverer en lav fremløbstemperatur, sammenlignet med en olie- eller gaskedel, det er derfor vigtigt at en nøje beregning finder sted, når man dimensionerer en varmepumpe til en eksisterende bygning.  Når det så er sagt, er en luft til vand varmepumpe en af de mest lukrative varmeløsninger du kan investere i. Som VE-godkendt virksomhed af energistyrelsen garanterer vi en korrekt dimensionering af varmepumpen.


COP & SCOP

COP samt SCOP er en betegnelse for varmepumpens afgivne varme i kWh pr. tilført kWh el. Dette tal opgives af producenten, således at forbrugeren kan få en idé om hvor energibesparende varmepumpen rent faktisk er i drift. Jo højere tallet er, jo større er varmepumpens effektivitet. Forskellen på SCOP frem for COP er at måleforholdene er givet for et anlægs gennemsnitlige effektivitet i et år ved et standardklima. Dette betyder, at der skal måles ved flere kombinationer af inde- og udetemperaturer. Vi monterer udelukkende luft til vand varmepumper som er af høj kvalitet og dermed en SCOP værdi.

Eksisterende bygning?
Når man skal dimensionere en varmepumpe til en eksisterende bygning, er det meget vigtigt at man tager en række faktorer med ind over dimensionerings-processen for at få det optimale ud af sin varmepumpe. Det er derfor vigtigt at få den rette rådgivning og at installationen af din luft til vand varmepumpe bliver udført af uddannede fagfolk.

Hvis din luft til vand varmepumpe erstatter en gammel og ineffektiv løsning – fx et ældre oliefyr – kan du spare 50-70 % af din udgift til varme. I et almindeligt parcelhus på 150 m2 svarer det til ca. 15.000 kroner om året.

 


Familievirksomhed med høj kvalitet

I Hovmand Energi har vi alle fagområder “in house” – dvs. at vi står for hele udførslen fra start til slut, og det er vi ekstra stolte af som familievirksomhed. EL, VVS og køl – alle de rigtige uddannelser og kvalificeringer som giver dig som kunde en ekstra tryghed ved at vælge Hovmand Energi. Vi nøjes ikke kun med installationen af din nye luft til vand varmepumpe, vi tilbyder også gode service aftaler, der sikrer dig, at det årlige luft til vand varmepumpe service eftersyn bliver overholdt.

Vi er VE-certificeret virksomhed hos energistyrelsen, hvilket er din sikkerhed for kvalitetssikret arbejde.
Vores VE-certificering dækker alle VE-områder

Se listen for certficeret VE-installatører på energistyrelsens hjemmeside

Vi elsker grønne løsninger hos Hovmand Energi og vores kompetenceområde indefor området er bredt. Vi installerer og servicere ikke kun varmepumper, vi tilbyder bl.a. også løsninger til huset indenfor solvarme, solcelleanlæg og gasfyr. Har du spørgsmål til hvad vi kan gøre for dig er du altid velkommen til at ringe til os på 71747480 Vi arbejder typisk i Vanløse, Hvidovre og Rødovre men løser også ofte opgaver længere nordpå i b.la. Hellerup, Holte og Charlottenlund


Interesseret? Prøv at læs en af vores cases

Klik her