Tilbage

El-tekniker i Hovmand Energi

læs mere

Familieejet varmepumpe og solcelle specialist

Hovmand Energi er en ung familie-drevet installatør virksomhed med speciale i varmepumpe og solceller.

Vi går som fag-folk forrest i omstilling til effektive varmeløsningerne. Vores installationer bygger på solide håndværks traditioner, hvor faglig stolthed og godt rør-arbejde er i fokus.

Hovmand Energi er en virksomhed i vækst, hvor du får muligheden for at være en del af vores rejse og være med til at forme fremtiden for installation af varmepumper og solceller.

Hvad enten du ønsker at specialisere dig i installationer, tage en vej som leder eller service, så er der plads til dig hos Hovmand Energi. Vi hjælper dig på vejen mod det professionelle liv, som du ønsker. Vi har et energisk og dynamisk team, hvor du vil få mulighed for at lære fra nogle af branchens bedste.Gode grunde til at arbejde hos Hovmand Energi

Som El-tekniker i Hovmand Energi vil du indgå i et installations-team med en VVS-energimontør og en projektleder. Hvert team laver én installation om ugen fordelt over en fire dags arbejdsuge. Du får altså tiden til at lave flotte installationer, som du kan være stolt af. Så er der også lang weekend, hver weekend.

Vi stiller en ny og organiseret firmabil fyldt med kvalitets værktøj til rådighed. Så du altid har, hvad du skal bruge til udførelsen af dit arbejde.

Vi tilbyder desuden

  • En timeløn på mellem 230-250,- afhængig af erfaring
  • Skur-tillæg på 1300,- om måneden
  • Sygeforsikring og pension

Din person

  • Dit engagement og humør smitter af på dine kollegaer, kunder og omgivelser
  • Du har faglig stolthed og et ønske om at forbedre dig i alle aspekter af dit arbejde
  • Du er ansvarfuld og vise ordentlighed i udførelsen af dine opgaver

Vi holder samtaler løbende