fbpx
Tilbage

Energirammeberegning

I forbindelse med et fremtidigt nyt hus, hvor der skal søges byggetilladelse, skal der i jf. bygningsreglement 2018 foreligge en energiramme på bygningen. En energiberegning er en udregning, der dokumenterer, at husets samlede energibehov overholder de krav, underlagt det gældende bygningsreglement. Denne energiramme skal indeholde: Arealer af hele klimaskærmen, u-værdiberegning af alle konstruktionsdele, ventilation, bygningens forbrug, forsynings kilde mm.

Godkendes bygningen af beregningsprogrammet kan energirammen sendes ind til kommunen og en byggetilladelse kan blive udstedt. Energirammeberegningen bliver udført som rapport. XML-fil og rapport i PDF som sendes pr. mail samt u-værdiberegninger for bygningsdele, døre og vinduer.

Prisen for en energiberegning kan svinge alt afhængig af husets kompleksitet, kontakt os endelig for yderligere information.

 

Varmetabsberegning

I forbindelse med en fremtidig tilbygning som skal opvarmes skal der ved ansøgning om byggetilladelse foreligge en varmetabsberegning. Denne er ikke så omfattende som en energiramme, da bygningens forbrug ikke skal registreres. Det kræver dog stadig en opmåling af klimaskærmen, samt u-værdigberegninger.

Da øvrige ydelser kan variere meget i størrelsen er det svært at prissætte, men vi vil meget gerne give et uforpligtigende tilbud på en varmetabsberegning, book blot et møde her


Kontakt os for en snak omkring energiberegning

Bestil en energibergning

Vi har sparet vores kunder:

  • 544 ton CO2
  • 913732 kWh Strøm
  • 973724 kWh Varme