Elektriker Vanløse

Tilbage
Book os til dit næste projekt

Din autoriserede elektriker i Vanløse og København 

Hos Hovmand Energi har vi et kompetent og professionelt team af energi-installatører, som er specialiseret i at få både dine ønsker samt sikkerhedskrav til at gå op i en højere enhed.

Én elektriker for hele Sjælland

Med base i Vanløse kan vi tilbyde vores el-service i hele Københavnsområdet samt følgende områder:

  • Roskilde
  • Ballerup
  • Albertslund
  • Glostrup
  • Helsingør
  • Hørsholm
  • Hillerød
  • Birkerød
  • Farum

En autoriseret elektriker er godkendt af Sikkerhedsrådet, og har derved bemyndigelse til at udføre el-installationsarbejde og el-renoveringsarbejde, der opfylder alle lovpligtige sikkerhedskrav til installationsløsninger.

Book os til dit næste projekt

Tag en autoriseret elektriker med på råd

Ikke alt installationsarbejde kræver en autoriseret elektriker, og det kan være svært at vurdere, hvornår man skal alliere sig med en professionel el-installatør, og hvornår man selv må eksperimentere med nye installationer. En tommelfingerregel er, at du som udgangspunkt gerne selv må trække ledninger og kabler samt skifte stik fra allerede eksisterende installationer, som er synlige og tilgængelige.

I alt for mange tilfælde har private Storm P løsninger dog sneget sig ind el-installationsarbejdet, hvor autoriserede elektrikere ikke har været med på råd. Dette resulterer i, at alt for mange private boligbyggerier samt erhverv har dårlige el-installationer, der ikke opfylder basale retningslinjerne for sikkerhed. Vigtigst af alt, så kan det være farligt. Risikoen for brand og alvorlige el-ulykker stiger markant med dårligt installationsarbejde, som ikke er udført korrekt.

Derudover er det også tilfældet i ældre boligbyggerier, at de har gamle stofledninger i deres el-installationer. Stofledninger er i sig selv ikke ulovlige, men de er meget brandfarlige. Opdager du, at du har stofledninger, så er det derfor en god idé at renovere dine el-installationer med nye kabler, således at brandrisikoen nedsættes betragteligt i dit hjem.

Har du brug for nye el-installationer, eller skal du renovere de allerede eksisterende, så kontakt Hovmand Energi. Sammen finder vi ud af, om dit installationsbehov kræver, at du skal have en autoriseret elektriker ud. Det kan også være, at du har mistanke om, at el-installationerne ikke er udført korrekt i dit hjem, og at du derfor har brug for en ekspertkilde til at vurdere, hvorvidt installationerne har brug for renovering eller ej.

Træf din autoriserede el installatør på +45 30 26 26 60