Tilbage

Emil følte træk, og nedsat boligkomfort i sin stue/køkken

Emil kontaktede os, da ham og hans kone, ikke følte at de havde den optimale komfort i deres stue samt køkken. Problemet opstod fordi at der ikke var etableret vandbåren varme i stuen i form af enten gulvvarme eller radiatorer. Resten af huset, i gangen, på badeværelset, i soveværelset og børneværelset var der etableret gulvvarme, med fjernvarme som varmekilde.
En billig og effektiv måde at imødekomme Emils problem var at implementere en supplerende varme i form af en luft/luft varmepumpe.

Ud fra husets isolerings-stand, kvadratmeter og primære opvarmning vurderede vores energiteknolog Oliver Hovmand Larsen at  varmepumpens fornødne størrelse var 6,5 kW, for at forbedre indeklimaet for den lille familie.

 

Indedelen, blev placeret oppe over døren ind til stuen, og derved rig mulighed for at sprede varme til både stue og køkken.
Kølerørene blev, boret ud igennem væggen, ind på loftet, og videre ud igennem facaden, og placeret på fladt tag, beklædt med tagpap Kondensafløb blev trukket ud igennem huset udhæng, og systemet vakuumsuges fri for luft, for at sikre en optimal drift.

Resultatet blev helt perfekt, og indeklimaet blev langt mere behageligt i det lille hus på amager.

Vores generelle oplevelser med Bosch produkter på varmepumpe-markedet, er af ekstrem høj kvalitet, og generelt et super godt produkt. Derfor har vi valgt at indgå i et samarbejde med Bosch, og blive Bosch Climate Partner.

 

Fordele

 

  • Bedre boligkomfort
  • Lav implementerings omkostning
  • Billig varmedrift
  • Mulighed for køling om sommeren
  • Udvidet garanti fra producent (Bosch Climate Partner)
Undersøg dine muligheder