fbpx
Tilbage

Smartbuilding, IBI, IHC, KNX – intelligens i din bolig

IBI er forkortelsen for Intelligente bygnings installationer, og er et alternativ til de traditionelle el-installationer de fleste kender med almindelige afbrydere og stikkontakter. Med et IBI anlæg i boligen vil der være kommunikation mellem alle “indgangs-enheder” f.eks. trykkontakter, sensorer, følere og alle “udgangs-enheder” f.eks. stikkontakter og lampesteder.

 

Set med et “energi perspektiv” er IBI en super god løsning, når det kommer til at spare på energien. IBI kan nemlig sættes op, til at styre ventilation og varme når der er aktivitet i huset, og skrue ned når vi går på arbejde og tager på ferie. En anden god implementering er en afbryder, som er i stand til at slukke alt stand-by forbrug når man forlader huset, og dermed sparer mange hundrede kroner på elektricitet om året.

Ligeledes findes der ofte alarmpakker der kan overvåge og beskytte dit hjem med sensorer der registere indbrud, og sirene og modem der advarer dig og kan tilkalde hjælp. Idet IBI systemet er et komplet system, kan du også opsætte scenarier der tænder forskellige lyskilder når du ikke er hjemme eller på ferie. På den måde virker dit hjem altid beboet.

kort sagt, med en IBI løsning har du frit spil til at designe og bestemme lige hvordan dit hus skal styres med både strøm, varme, vand, overvågning,

Med en intelligent bygnings installation, er der uendelige muligheder, for dig som kunde at få det lige som du vil have det.
Du har mulighed for at få programmeret og skræddersyet et system, som passer 100% til dine behov.Fordele

  • Utallige scenarier til lysstyring
  • Større sikkerhed for børn – Sikring at køkkenmaskiner der automatisk slukkes, eller kun er aktiveres når et bestemt tryk har været påvirket.
  • Energieffektivt – Mulighed for styring af varme, ventilation, strømudtag
  • Beskyttelse mod indbrud – Smart styring af belysning, der vil få dit hjem til at virke beboet når du er på ferie.