fbpx
Tilbage

EL-tjek i Vanløse og København

Hvad er et EL-tjek?

Når man skal sælge eller købe ny bolig, er det en rigtig god idé at få udarbejdet en rapport af boligens elinstallationer, som kan dokumentere, at installationerne er gået efter, og at de virker, som de skal.

Det er dog ikke kun funktionsdygtigheden, der bør efterprøves, men også hvorvidt elinstallationerne lever op til de eksisterende love og krav, så de ikke er til fare for boligens beboere.

Et veldokumenteret EL-tjek kan desuden spare konflikter mellem sælger og køber i bolighandler – der er derfor mange grunde til at prioritere EL-tjekket forud for et boligsalg.

 

Bestil et EL tjek


Bestil EL-Tjek i Vanløse og København

Hovmand Energi tilbyder EL-tjek af boliger i Vanløse og København. Hvis du er bosat i disse områder og ønsker at bestille et EL-tjek, skal du blot udfylde vores kontaktformular – derefter kontakter vi dig for at høre nærmere om de konkrete ønsker.

Når du udfylder formularen, kan du i samme ombæring overveje, om du ønsker at få tjekket andre installationer i boligen. Hovmand Energi foretager også VVS-tjek, eftersyn af varmekilder, gasfyr og meget mere.

I formularen kan du uddybe, hvilke ønsker du har, ligesom du kan notere, hvis der er nogle konkrete forhold, vi skal være opmærksomme på.

Hvordan forløber et EL-tjek?

Hovmand Energi foretager autoriserede og professionelle EL-tjek, der har til formål at sikre, at alle elinstallationer i en bolig er sikkerhedsmæssigt godkendte og praktisk i orden.

Under eftersynet vil én af vores dygtige elinstallatører systematisk tjekke installationerne efter og notere, hvis nogle af installationerne ikke lever op til gældende krav.

Efter EL-tjekket udarbejdes en rapport, der kan dokumentere alle notater og målinger, som er blevet foretaget i forbindelse med El-eftersynet.

Hvorfor er det vigtigt?

Vi ser desværre ofte elinstallationer, der ikke er monteret efter gældende lovkrav. Installationer, der er lavet i uoverensstemmelse med lovgivningen, kan resultere i konflikter for sælger og køber, der kan have svært ved at blive enige om, hvem der har ansvaret for at udbedre problemet.

Derudover dækker forsikringen i mange tilfælde ikke, hvis installationen ikke er lovlig. Det kan dermed være både dyrt og farligt, hvis man ikke får tjekket installationerne efter.


Hvad tjekker vi?

Hvis du bestiller et EL-tjek hos Hovmand Energi, vil du få besøg af en elinstallatør, der vil gennemgå alle boligens elinstallationer og notere målinger og eventuelle fejl.

Vi måler bl.a. alle HPFI’Er, beskyttelsesledere og udligningsforbindelser i boligen, ligesom vi måler overgangsmodstanden på jordelektroderne og foretager isolationsmålinger. Derudover kontrollerer vi lavvoltinstallationer, brugsgenstande og foretager stikprøvekontrol af eks. stikkontakter.

Vi foretager eftersynet med udgangspunkt i stærkstrømsbekendtgørelsen for at sikre, at alle installationer er lovlige og sikkerhedsmæssigt i orden.

Under EL-tjekket vil vi, hvis det er krævet, ligeledes tage billeder, som kan bruges til fotodokumentation i rapporten. EL-rapport og fotodokumentation vil blive sendt pr. e-mail efter endt eftersyn.

Et EL-tjek inkluderer

Målinger af

  • HPFI
  • Elektrisk forbindelse i beskyttelsesleder og udligningsforbindelser
  • Jordelektrodens overgangsmodstand
  • Isolationsmåling

Kontrol af

  • Tavle
  • 230/400 V installation
  • Lavvoltinstallationer
  • Tilledninger
  • Brugsgenstande
  • Stikprøvekontrol af div. samlinger, stikkontakter og evt. spots

Priser

Vi foretager EL-tjek på op til 150 kvadratmeter, og prisen ligger på 1295,- inkl. moms. Hvis din bolig overstiger 150 kvadratmeter, kan du kontakte os for at høre nærmere om prisen på et EL-tjek din bolig. Vi tilbyder også VVS-tjek.

Prisen for rapport og billeddokumentation koster 495,-. Vores priser er altid inkl. 25% moms.

Vælg de rigtige til opgaven
– vælg Hovmand Energi

Hovmand Energi står for sikkerhed og grundighed. Vi foretager altid eftersyn efter Energistyrelsens og Sikkerhedsstyrelsens anvisninger for at sikre, at kvalitet og sikkerhed er i orden.

Hvis du vælger os til opgaven, får du en dygtig fagmand, der vil og kan varetage opgaven professionelt og loyalt – hos os er det afgørende, at vores kunder føler sig trygge.

læs mere