Tilbage

Bosch Climate Partner

Hovmand Energi har indgået et tæt partnerskab med Bosch under etiketten Bosch Climate Partner. Det betyder, at Hovmand Energi har et stærkt team af certificerede installatører af Bosch varmepumper.

Samarbejdet skyldes, at Bosch, som nogle af de få på markedet, efterlever de kvalitetskrav, Hovmand Energi stiller til deres materiale samt monterings- og servicearbejde.

Luft til vand varmepumper – en grøn løsning

Hovmand Energi har specialiseret sig i boligopvarmning med særlig ekspertise i luft/vand-varmepumper. Det er der er flere grunde til, at dette er vores foretrukne teknologi.

Først og fremmest er luft/vand varmepumper blevet meget lydsvage, og så er de i dag lige så effektive som jordvarmeanlæg, der er en væsentligt dyrere investering.


Hovmand Energi har en grøn agenda og ønsker at være en del af løsningen i forhold til den grønne omstilling og bæredygtighed i almindelighed.

Her er luft/vand-varmepumper et effektivt indsatsområde, da varmepumpeløsningen både er godt for miljøet og ikke mindst godt for pengepungen.

En almindelig husholdning på omkring 150 m2 kan forvente en årlig besparelse omkring 40-60 % på varmeregningen. Det svarer til 15.000 kr. om året, som kunden beholder i pengepungen.

Kompromisløs service

Ønsker du at skifte til varmepumpe, kommer Hovmand Energi gerne ud og besigtiger opgaven inden vi kommer med et tilbud. Der er nemlig mange variabler at tage højde for, når du eksempelvis skifter fra oliefyr til varmepumpe. Vi assisterer i helhedsløsninger, således at du hurtigst muligt får en luft/vand-varmepumpe, der virker optimalt.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til Hovmand Energi, hvis du vil høre mere om, hvordan en luft/vand-varmepumpe kan være en løsning for dig i dit hjem.

Book varmepumpe konsultationSe vores Bosch varmepumpe cases

Klik her